Política de privacitat

INTRODUCCIÓ

Viatges acompanyats, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privacitat de la informació personal que ens confien, inclou aquesta declaració de privacitat amb l’objectiu de ser conscients de la política en el tractament de la informació personal que obté dels seus visitants i usuaris. Com a usuari, accepta aquestes condicions pel simple fet de llegir, visualitzar o navegar en el lloc. De no acceptarlas, ha de deixar el lloc, sense fer-ne ús d’ell i el seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

El titular del lloc i responsable del tractament de dades és Barcelona Luxury Trips SL, amb CIF GC-004663, per contactar-te, pots utilitzar l’adreça de correu electrònic info@viatgesacompanyats.es, el telèfon Barcelona o correu postal a C / Madrazo 95, codi postal 08006 de Barcelona.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

En els nostres llocs web, existeixen alguns apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web i d’alguns dels programes que es distribueixen. Ens assegurem que la informació que ens facilitarà serà gestionada de forma totalment confidencial.

Formulari de contacte:

Oferir informació sobre les teves consultes.

Subscripció a un butlletí / butlletí: envieu butlletins a la vostra adreça de correu electrònic.

Les dades seran emmagatzemats mentre existeixin previsió de la seva utilització per al final pel que van ser recollits.

No es fan tomas de decisions automatitzades amb les vostres dades. La web pot utilitzar cookies, consulteu la nostra política de cookies.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES

L’ús de les vostres dades es realitza perquè ens dóna el vostre consentiment per utilitzar els que ens proporcioneu en els formularis per a un ús específic que s’indica en cada un d’ells. Les seves dades solament són necessàries per als usos concrets per als que se sol·liciten, si no ens faciliten, aquests serveis no són possibles.

TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES

Existeix un compromís ferm per part nostra que els dades que es proporcionin a Viatges acompanyats, no seran venuts ni cedits a tercers persones sense el consentiment previ de l’interessat sota cap concepte o circumstància, excepte expressament o legalitat.

La nostra web conté enllaços cap a llocs web de tercers. Viatges acompanyats no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d’aquests altres llocs.

DRETS DELS INTERESATS

Tens el dret d’accedir a la informació que sobre la teva persona està emmagatzemada en les nostres bases de dades, rectificar-la si existís alguna errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te a la teva tramitació i retirar-te el teu consentiment si aquest és el teu desig.

Per això simplement haureu de escriure un correu electrònic a l’adreça d’adreça electrònica info@viatgesacompanyats.es on us atendrem gustosament qualsevol consulta, comentari o aclariment requerit al respecte.

Per obtenir més informació sobre temes relacionats, el lloc de referència a la Xarxa espanyola és l’Agència de Protecció de Dades, on tens dret a reclamar.