Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

viatges
Average rating:  
 14 reviews
by Jèssica on viatges
Japó Abril 2019

Mai m'hagués imaginat que m'agradaria tant un país tan diferent en tots els sentits. M'ha enamorat el viatge, els pobles, les ciutats, el menjar, la gent.. !
Hem rigut molt i he tornat amb les piles carregades (i amb ganes de tornar-hi algun dia)

En Pep com a guia ha tingut molta paciència i tal i com em van dir.. "es molt maco"!!

Repetiria 100%!!

by Alfons on viatges
Japo 7 al 22 d,abril

Increible viatge al Japo i a la seva cultura, gastronomia, religio, costums. Crec qe el millor viatge fet fins ara. Bona companyia i millor acompanyant. No hi ha res com ser acompanyat per una persona qe coneix i transmet els valors del psis del sol neixent. Gracies Pep

by Tis Rovira on viatges
Japó 7 al 22 d’abril

Viatgesacompanyats no és viatjar és experimentar, és conèixer, és disfrutar de les persones i les cultures, és aprendre a respectar un país tant diferent que només acompanyat d’en Pep el pots arribar a entendre i estimar.

by Gemma on viatges

Agrair a viatges acompanyats,que m’heu facilitat poder coneixer un gran país com es Japó,amb els seus paisatges,cultura i la seva estupenda gastronomía.
Ha estat molt fàcil,no he tingut que preocupar.me per res desde que ho vaig decidir(bé,mentida!!!...sols de que m’aprovessin les vacances i després de gaudir.les)
Agència responsable,bona organització,grup reduit,sensació de viatjar per lliure pero amb la seguretat de arribar a tots els llocs ràpidament (crec que jo encara estaría intentant sortir del metro de Tokio.

by Josep i Mercè on viatges
Japó Setembre 2018

Volíem viatjar acompanyats i guiats, i la vàrem encertar.
Destinaciò Japó, ciutats, pobles i poblets, paisatges, cultura, transports, puntualitat, contrastos i racons amb vivències inolvidables.
Grup, reduït, excel·lent, divertit, com si fóssim una família.
la direcció i acompanyament d’en Pep, tot planificat, (amb els seus canvis encertats) no ens feia sentir turistes.
El resum es “excel·lent”. Una abraçada per tots Laia inclosa.

by Xavier i Balbi on viatges
JAPÓ 3 al 17 agost 2018

El viatje al Japó , ha estat una experiència meravellosa. Hem pogut coneixer un país diferent ple de contrastos , la gent tan respetuosa, la cultura tan diferent....
Viatjar amb Viatges acompanyats amb el Pep ho fa tot mes fàcil, et fa sentir un turista diferent, tot molt ben organitzat, es un gran profesional, hem gaudit d'un gran viatge acompanyats d'un grup excelent.
L'atenció i l'eficacia de la Laia, crec que van ser el que ens va fer decantar per aquesta agència

Sens dubte repetirem
Una abraçada a tots

Balbi

by Charo on viatges
viatge japó

Japon sorprende, por paisaje, por contraste, y por que después de verlo, todo parece más pequeño.
Me gustaria podercopiar alguna actitud de convivencia y urbanidad, no nos vendria mal.
La red de trenes es impresionante, la puntualidad, y sobre todo, la eficacia con la que Pep nos hizo desplazarnos por el pais. Esto entre otras cosas en las se mereció un sobre saliente.
Gracias Pep,
Recomiendo probarlo.bss.

by Diana: on viatges
Japó

Volíem conèixer una cultura diferent. I volíem fer-ho acompanyades, guiades, per poder-ho gaudir des del primer moment, sense l'angoixa de saber si sabria jo orientar-me en la red de trens japonesos 🙂

En Pep ho fa tot fàcil i l'encerta en cada lloc triat per visitar i on degustar la gastronomia local.
La Laia fa que tot sigui senzill. Només has d'agagar la maleta i gaudir cada moment, cada vivència.

Segur repetirem!!
Henar i Diana

by Montse on viatges
Xile-Bolivia-Illa de Pasqua / agost 2018

Acabats de tornar del nostre viatge, molts contents de les experiències viscudes. Viatjàvem sols amb l'organització i recomanacions de Viatges Acompanyats, encantats amb tot, distribució del temps, excursions, hotels. Desert i muntanya en masjúscules al començament (Atacama i Uyuni), una mica d'art i cultura al mig (Santiago i Valparaiso), i més cultura amb relax a l'illa de rapanui al final.

Gràcies per fer la vostra feina amb eficiència i passió, fins aviat!
Pep, Montse, Rut, Oriol i Gil

by Montserrat Solernou Boixaderas on viatges
JAPÓ 28-04 A 18-05 2018

Japó una cultura molt diferent de la nostra, a mi personalment m'enamorat la seva educació i la seva empatia, tenia un concepte, totalment equivocat, creia que eran persones que anaven molt a la seva i és tot el contrari, tant al tren com l'autobus etc. et donaven conversa, .moltes vegades en dificultat per entendra però com son molt expresius acabes entenent quasi tot el que et volen dir.

Gràcies a l'agència que ens ho va posar molt fàcil, fen la ruta, tant en el tema de hotels com de transport seguin les seves instruccions hem gaudit molt i molt, un viatge per recordar.

Amb carinyo
Motserrat

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»